facebookPixel La fira Alimentaria compta amb el suport unànime del sector - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
14 de febrer de 2022 gremicafe

La fira Alimentaria compta amb el suport unànime del sector

 

Juntament amb Hostelco, la fira líder de la indústria alimentària i la seva cadena de valor, preveu ocupar del 4 al 7 d’abril de 2022 7 pavellons del recinte Gran Via de Fira de Barcelona, ​​amb una superfície expositiva neta de gairebé 85.000 m², incloent-hi espais per a congressos i altres activitats complementàries a l’oferta comercial.

Així, prop de 3.000 empreses formaran l’oferta global d’Alimentaria i Hostelco. Segons la informació dels expositors inscrits, la presència internacional serà considerable: unes 400 empreses, el 18% del total, vindran de 52 països i ocuparan una superfície de 15.000 m². Entre ells destaquen els primers expositors del Brasil, Eslovàquia, Austràlia, Canadà, els Emirats Àrabs Units i Puerto Rico.

Per a J. Antonio Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions, la pròxima edició del saló “ens permetrà impulsar el desenvolupament de la indústria de l’alimentació i begudes, que és un sector estratègic per a l’economia espanyola, així com continuar potenciant el posicionament dels productes alimentaris i begudes espanyols als mercats internacionals, connectant empreses i fomentant el treball en xarxa presencial amb els principals decisors del mercat”.

Per tant, el saló convidarà 1.400 compradors, importadors i distribuïdors clau d’Europa, Amèrica Llatina i Amèrica del Nord a dur a terme prop de 12.500 reunions de negocis amb les empreses expositores que participen en el saló.

 

 

Font notícia: Comunicaffe.com