facebookPixel Cafè Saula amplia el seu ventall de càpsules compostables amb les de cafè ecològic ‘Intense’ - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
18 de febrer de 2022 gremicafe

Cafè Saula amplia el seu ventall de càpsules compostables amb les de cafè ecològic ‘Intense’

cafe saula premium organic intense

 

 

El passat mes de gener, Cafè Saula va llençar al mercat les noves càpsules compostables de cafè ecològic ‘Intense’ compatibles amb Nespresso.

Aquest tipus de cafè, es tracta d’una nova versió de la gamma Organic de Cafè Saula Premium que també arriba en llauna metàl·lica amb 20 càpsules 100% compostables.

Cafè Saula defineix la variant Premium Ecològic com un cafè aromàtic amb notes de fruita seca torrada, xocolata amarga i espècies com la vainilla. Aquest resultat s’aconsegueix gràcies a que utilitza un cafè certificat bio i vegà amb un torrat artesà lent, i en aquest cas, el cafè és d’origen de plantacions originàries de Centre Amèrica, Amèrica del Sud i l’Àfrica.

Seguint la seva línia de càpsules 100% compostables i biodegradables, fabricades a partir de matèries renovables. Trobaràs tota la informació d’aquest nou producte, així com comprar-lo online, a la seva web de Cafè Saula.