facebookPixel Pere Cornellà Valls rep la medalla al Treball President Macià - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
25 de març de 2022 gremicafe

Pere Cornellà Valls rep la medalla al Treball President Macià

 

El director de Cafès Cornellà, Pere Cornellà Valls, ha estat distingit amb la Medalla al Treball President Macià, en reconeixement a la seva dedicació al cafè i per la seva contribució al món social.

Aquest mes de març en un acte celebrat al Palau de la Generalitat, el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el conseller del Departament d’Empresa i Treball, Roger Torrent, van lliurar la distinció a Pere Cornellà.

Pere Cornellà ha transformat la concepció del cafè amb iniciatives com: creant l’any 2000 un centre de formació en què han passat ja més de 12.000 persones; fent difusió de la cultura, el treball i el bon gust pel cafè, organitzant el primer concurs del barista de l’Estat espanyol l’any 2003 i enaltint la figura del barista professional. Aquesta llarga trajectòria reconeguda i l’afany tecnològic que l’envolta a ell i a tot Cafès Cornellà ha fet que aquest sigui un any ple de reconeixements cap a un futur il·lusionant.

 

Font de la notícia i foto: Cafès Cornellà