facebookPixel Beure dues o tres tasses de cafè al dia t'ajuda a viure més temps - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de març de 2022 gremicafe

Beure dues o tres tasses de cafè al dia t’ajuda a viure més temps

 

Segons els estudis presentats a la 71a edició científica anual de l’American College of Cardiology, mostren que beure entre dues i tres tasses de cafè al dia no només associat amb un menor risc de malaltia cardíaca i ritmes cardíacs perillosos, sinó també amb una vida més llarga.

Aquests fets es van comprovar amb persones amb i sense malalties cardiovasculars. Els investigadors van dir que les anàlisis, la més gran per mirar el paper potencial del cafè en la malaltia cardíaca i la mort, prometen que el cafè no està vinculat a una malaltia cardíaca nova o empitjorant i que pot ser protector del cor.

Els investigadors van examinar diferents nivells de consum de cafè que van des de una tassa fins a més de sis tasses al dia i la relació amb els problemes del ritme cardíac (arrítmies); malalties cardiovasculars, incloent-hi la malaltia de l’artèria coronària, insuficiència cardíaca i vessament cerebral; i morts totals i morts relacionades amb el cor entre persones amb i sense malalties cardiovasculars.

Encara que dues o tres tasses de cafè al dia semblaven ser les més favorables en general, Kistler va suggerir que la gent no hauria d’augmentar la seva ingesta de cafè, especialment si els fa sentir-se ansiosos o incòmodes.

Els estudis es presentaran durant l’ACC.22, i tindrà lloc entre el 2 i el 4 d’abril a Washington, DC, reunint cardiòlegs i especialistes cardiovasculars de tot el món per compartir els descobriments més nous en el tractament i la prevenció.

 

Llegeix la notícia sencer a Comunicaffe.