facebookPixel Cafès Pont serà present en Alimentària 2022 - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
1 d'abril de 2022 gremicafe

Cafès Pont serà present en Alimentària 2022

 

Cafès Pont comptarà amb un espai dins de l’àrea d’alimentació (Grocery Foods) en una de les fires d’alimentació més importants a nivell internacional: Alimentària.

Del 4 al 7 d’abril, els visitants del saló podran conèixer, en l’estand Núm. 325, carrer E del Pavelló 2, els tota la gamma de cafès de la línia professional i de gran consum de la marca, així com les seves últimes novetats.

Grocery Foods, o productes de gran consum, és un dels salons més extensos d’Alimentària, ja que compta amb prop de 9.000 m² de superfície expositiva i amb gairebé 400 empreses participants, on Cafès Pont compartirà espai amb altres marques líders de la indústria alimentària, tant nacionals com internacionals.

El saló també coincidirà amb la commemoració del 70è Aniversari de Cafès Pont, els inicis dels quals es remunten a l’any 1952. Els seus 70 anys de trajectòria l’han convertit en una de les principals empreses productores i comercialitzadores de cafè, amb una producció anual de més de 1000 tones de cafè, i exportadora a diferents països de la Unió Europea i Àsia.

Alimentària acollirà en aquesta edició, després de dos anys d’absència per la Pandèmia, la presentació de les dues noves línies de cafè en gra de la marca: Collection N.52 i Collection N.73 ECO. Dues referències que marcaran l’inici d’una nova família de cafès gurmet d’alta qualitat, amb distribució per a gran consum.

La gamma Collection recull l’essència dels millors cafès seleccionats en origen, amb l’objectiu que els consumidors gaudeixin a casa de tota l’aroma i sabor del cafè recentment molt, ja que ha estat especialment creada, seguint un procés de torrat lent, per a una preparació òptima en cafeteres superautomàtiques.

Collection és una aposta decidida per una nova gamma de blends en gra d’alta qualitat i també d’origen ecològic, el consum del qual, a diferència de les càpsules, no genera residus. A més, es presenten en format DoyPack 100% reciclable, contribuint amb el medi ambient i la sostenibilitat.