facebookPixel Torradors del Gremi del Cafè participen a la Fira Alimentaria 2022 - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
7 d'abril de 2022 gremicafe

Torradors del Gremi del Cafè participen a la Fira Alimentaria 2022

 

Participació d’alguns dels torradors del Gremi del Cafè, com Cafès Pont i Cafès Novell a la Fira Alimentària 2022 que es va celebrar del 4 al 7 d’abril a la Fira Gran Via de Barcelona.

Cafès Pont va estar present amb la seva selecció de productes de cafè mòlt, en gra, ecològic i aràbica i amb les seves novetats Collection N.52 i Collection N.73 ECO. Aquest any, coincidint amb la commemoració del 70è Aniversari de Cafès Pont, l’estand de la marca lluïa una imatge en honor a la gran fita assolida.

Per altra banda, també al pavelló número 2 de la Fira Alimentaria, Cafès Novell va estar present amb la seva selecció de productes. També va aprofitar l’ocasió per presentar la seva nova marca OM, que agafa el relleu de la seva gamma Organic Mocca, un cafè certificat de cultiu 100% ecològic.