facebookPixel L'ús de gots reutilitzables als restaurants de Tims - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
8 d'abril de 2022 gremicafe

L’ús de gots reutilitzables als restaurants de Tims

 

Tim Hortons torna a introduir l’opció de la utilització de gots reutilitzables per part dels seus hostes, perquè puguin gaudir de les seves begudes com el cafè, i begudes fredes, ajudant a disminuir la quantitat de materials d’un sol ús; “l’any 2019, vam reduir l’ús de tasses d’un sol ús servint prop de 15 milions de comandes de begudes calentes en tasses reutilitzables”.

“Estem desitjant tornar a acceptar tasses reutilitzables als restaurants i hem estat treballant intensament amb els propietaris de restaurants de Tims per assegurar-nos que ho fem de manera segura i coherent, fins i tot amb begudes fredes”, va dir Paul Yang, director sènior d’Innovació i Sostenibilitat de Tim. Hortons.

 

Font de la notícia: Comunicaffe