facebookPixel El preu de l'aràbica al Brasil es manté a l'alça, mentre que el del robusta augmenta - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
22 d'abril de 2022 gremicafe

El preu de l’aràbica al Brasil es manté a l’alça, mentre que el del robusta augmenta

 

El preu del cafè aràbica al Brasil es manté a més del doble del preu de fa només 12 mesos, mentre que el del robusta segueix augmentant, sobrepassant un increment d’un 60% respecte el 2021.

Segons va informar Cepea en la seva última anàlisi, durant la primera quinzena d’abril, els preus del cafè aràbica es van mantenir pràcticament estables, però cal tenir en compte que aquest preu mantingut es troba a més del doble respecte el 2021.

La majoria dels venedors de Brasil es van mantenir allunyats del mercat durant la primera meitat del mes, esperant que els valors augmentessin.

Pel que fa a la varietat Robusta, els preus van augmentar durant el mateix període, influenciats per les valoracions de contractes futurs i l’absència de venedors al mercat nacional.

Pel que fa als conreus, les condicions no van canviar gaire durant la primera quinzena d’abril, i es preveu que la verema comenci al maig, segons els agents.

 

Font de la notícia: Comunicaffe