facebookPixel Café Saula participa a les fires de productes de proximitat de Caprabo - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
25 de maig de 2022 gremicafe

Café Saula participa a les fires de productes de proximitat de Caprabo

 

 

Café Saula participarà al programa de Fires de Productes de Proximitat que organitza la cadena de supermercats Caprabo i compta amb el suport de la Federació Catalana de Cooperatives Agràries (FCAC), la Federació Catalana de DOP i IGP i el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

El programa de Fires de Productes de Proximitat, inclou 11 fires on es mostraran productes catalans amb segell de qualitat DOP (Denominació d’Origen Protegida) i IGP (Identificació Geogràfica Protegida).

La fira ha estat represa després de l’aturada de les dues últimes edicions a causa de la pandèmia. Les 11 fires programades tenen previst recórrer bona part de Catalunya fins a finals d’octubre.

L’objectiu de la fira és valorar els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat. Tot un compromís radical, sostenible i sòlid amb el treball dels petits productors agroalimentaris.

 

Calendari previst de fires el 2022:

13 de maig – Barcelona
28 de maig – Sant Pere de Ribes
4 de juny – El Masnou
18 de juny – Altafulla
2 de juliol – Pedret
16 de juliol – Alp
3 de setembre – Igualada
17 de setembre – Golmés
1 d’octubre – Caldes
15 d’octubre – Sitges
29 d’octubre – Granollers

 

Font de la notícia i imatge de Café Saula.