facebookPixel 8 de cada 10 cadenes de restauració tenen previst créixer en un 10% aquest 2022 - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
16 de juny de 2022 gremicafe

8 de cada 10 cadenes de restauració tenen previst créixer en un 10% aquest 2022

cafetera restaurant gremi cafe catalunya

 

Les marques de restauració van tancar l’any 2021 amb 7.576 milions d’euros en vendes, tan sols, un 1% menys que en els nivells abans de la pandèmia de la COVID, segons van indicar durant la quarta edició del fòrum Restaurant Trends dirigit per Marques de Restauració. I és que un dels pilars principals d’aquesta recuperació han estat les grans cadenes o franquícies.

The NPD Group declara que la presència de cadenes de restauració s’ha duplicat en 10 anys, tot i l’efecte de la pandèmia de la COVID. El seu últim anuari evidencia un creixement de la facturació i la plantilla en els establiments. En aquesta línia, 8 de cada 10 cadenes esperen créixer més d’un 10% aquest any 2022.

Font de la notícia: Foodretail.es