facebookPixel Cafès Cornellà rep el Premi FPcat - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de juliol de 2022 gremicafe

Cafès Cornellà rep el Premi FPcat

premis FPCat Cafes Cornella Gremicafe

 

 

Cafès Cornellà aposta amb la formació professional des de l’any 2000, any en què va crear la seva primera aula de formació. Vint-i-dos anys després, Cafès Cornellà ha estat reconegut amb el premi FPCat.

 

Premis FPCat

Els Premis #FPCAT 2021 reconeixen les bones pràctiques i la contribució a la construcció d’una formació professional de qualitat.

Conscients de la importància que té la formació professional per al País es reconeixen, valoren i fomenten les bones pràctiques a les trajectòries individuals; als centres formatius, que imparteixen formació professional inicial o ocupacional; a les empreses i altres entitats; a les persones usuàries de centres de formació professional i al premi a la recerca en el camp de la formació professional.

 

Font foto i notícia: Cafès Cornellà i Gencat.cat