facebookPixel Isic: "Beure 3 tasses de cafè al dia s'associa amb un menor risc de patir malalties cardiovasculars” - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
31 d'octubre de 2022 gremicafe

Isic: “Beure 3 tasses de cafè al dia s’associa amb un menor risc de patir malalties cardiovasculars”

El professor Kjeld Hermansen: “Beure quantitats moderades de cafè no només s’associa amb un menor risc de patir malalties del cor, sinó també amb una vida més llarga. Aquestes tendències són vàlides tant per a persones amb i sense malaltia cardiovascular. Els grans de cafè tenen més de 100 compostos biològicament actius. Aquestes substàncies poden ajudar a reduir l’estrès oxidatiu, la inflamació i millorar la sensibilitat i el metabolisme a la insulina. Els mecanismes d’acció exactes en relació amb les malalties cardiovasculars, però, encara no s’han aclarit”.

 

Podeu llegir la notícia sencera a comunicaffe.com