facebookPixel Racemosa: una de les rares espècies de cafè baixes en cafeïna del món - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
16 de novembre de 2022 gremicafe

Racemosa: una de les rares espècies de cafè baixes en cafeïna del món

 

És un dels pocs cafès naturals amb baix contingut en cafeïna al món (0,38% que el qualifica com a sense cafeïna). Per tant, no ha de passar per un procés de descafeïnació industrial, i és ideal per a bevedors de cafè intolerants a la cafeïna.

Només es coneix una plantació de racemosa fora d’Hluhluwe a Zululand, que és possiblement l’única plantació de Sud-àfrica, si no del món; pot haver-hi algun cultiu a Moçambic, però no en grans quantitats.

 

Llegeix aquí l’article publicat per Slow Food Organization.

 

Més informació sobre el cafè Racemosa: www.racemosa.coffee