facebookPixel CAFÈ SAULA presenta el nou Cafè Premium Original amb canyella de Calian - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
24 de novembre de 2022 gremicafe

CAFÈ SAULA presenta el nou Cafè Premium Original amb canyella de Calian

 

Cafè Saula acaba de llençar en exclusiva el Gran Espresso premium Original & Fine Cinnamon mòlt, que ja s’ha convertit en un dels seus blends més selectes. Es ven en una llauna de 250 grams d’una meticulosa selecció de cafè aràbica molta amb aproximadament un 10% de canyella de Ceilan, també molta.

A Cafè Saula, a través d’un selecte procés artesanal, molen la canyella en brut i la barregen en la seva justa mesura amb el Premium Original 100% aràbica. El resultat és una experiència dolça, especiada i aromàtica de gran qualitat. Un maridatge únic i sorprenent que resulta ideal per a un cafè llarg i fragant.

 

Llegeix la notícia sencera a cafesaula.com