facebookPixel Nova campanya d’hivern del Gremi del Cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de novembre de 2022 gremicafe

Nova campanya d’hivern del Gremi del Cafè

 

Campanya d’hivern del Gremi del Cafè

La campanya d’hivern del Gremi està pensada per despertar l’interès pels cafès i per les especialitats que poden trobar a les botigues en línia dels Torradors membres del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya.

A les botigues en línia dels nostres torradors, hi trobaràs de tot!

L’hivern és temps de cafè, i nosaltres t’oferim el millor producte, torrat aquí i amb la màxima qualitat. Sigui quin sigui el tipus de cafè que necessitis: gra, càpsules o molt, a les botigues en línia del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya trobaràs el que més t’agradi. Entra-hi, busca, tria i compra. Cafè de prop de casa teva, acabat de torrar, amb la garantia d’un Torrador del Gremi del Cafè.

Ajuda’ns a difondre la camanya.
Gràcies.