facebookPixel Campanya de Nadal del Gremi del Cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
12 de desembre de 2022 gremicafe

Campanya de Nadal del Gremi del Cafè

Campanya de Nadal del Gremi del Cafè

Coincidint amb la campanya d’hivern del Gremi, s’ha editat un segon vídeo en el qual el Gremi aprofita per felicitar Nadal tot recordant la campanya d’hivern, pensada per despertar l’interès pels cafès i per les especialitats que poden trobar a les botigues en línia dels Torradors membres del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya.

El text de la campanya és prou explícit de Nadal:

Per Nadal, aquí hi trobaràs el millor cafè de proximitat.

Encara no coneixes la nostra botiga en línia? Sigui quin sigui el tipus de cafè que necessitis: gra, càpsules o molt, hi trobaràs el millor producte, torrat aquí i amb la màxima qualitat, perquè gaudeixis del millor Nadal… amb el millor cafè.