facebookPixel Un estudi revela que beure cafè ajuda a mantenir la pressió arterial baixa - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
2 de març de 2023 gremicafe

Un estudi revela que beure cafè ajuda a mantenir la pressió arterial baixa

 

Un nou estudi demostra que prendre dues o tres tasses de cafè al dia ajuden a rebaixar la pressió arterial.

Les persones que prenen dues o tres tasses de cafè al dia tenen la tensió arterial més baixa que les que beuen només una tassa o cap, segons una recerca realitzada per científics de la Universitat de Bolonya i de l’Hospital Universitari de Bolonya—Policlínica Sant’Orsola.

La recerca, publicada en la revista científica «Nutrients», va analitzar l’associació entre el consum de cafè i els paràmetres de pressió arterial perifèrica i central, és a dir, la més pròxima al cor, en una mostra de la població italiana basada en 720 homes i 783 dones.

«Els resultats obtinguts mostren que els qui prenen cafè regularment tenen una pressió arterial significativament més baixa, tant a nivell perifèric, com central, que els qui no ho prenen», destacava Arrigo Cicero, autor de l’estudi.

 

Llegiu la notícia sencera a www.diarimes.com