facebookPixel Disminueixen un terç les exportacions de cafè del Brasil al febrer - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
14 de març de 2023 gremicafe

Disminueixen un terç les exportacions de cafè del Brasil al febrer

Notícia cafè del Brasil

 

Les exportacions de cafè verd van ser un 35,8% inferiors a 2.110.972 bosses, de les quals 2.027.611 d’Aràbica (-35,5%) i 83.361 de Robusta (-42,1%). Les vendes de cafè processat van ascendir a 285.012 bosses (-5,3%)

MILÀ – Les exportacions de cafè del Brasil van caure fortament al febrer, arribant al seu nivell més baix des del 2013. Segons les dades publicades recentment pel Consell d’Exportadors de Cafè del Brasil (Cecafé ) , el país va enviar el mes passat 2.395.984 bosses de 60 kg de totes les formes de cafè, una disminució del 33,3% durant l’any.

El president de Cecafé, Marcio Ferreira, va dir en un comunicat que, malgrat la recent recuperació dels preus del cafè aràbiga a Nova York KCc2, les tarifes internacionals actuals són més baixes que al Brasil, la qual cosa porta els productors de cafè a vendre localment o no vendre gens.

Ferreira també va assenyalar que els comerciants internacionals intenten obtenir cafè als països de destinació, buscant accions restants amb un preu proper als futurs de Nova York. Els volums d’exportació també es van veure afectats per una demanda sostinguda i creixent de cafè Robusta al mercat nacional.

“És una situació que és probable que continuï fins al voltant de juny o juliol, quan la nova collita (brasilera) arribi al mercat”, va dir.

 

Llegiu la notícia sencera a www.comunicaffe.com