facebookPixel 'Coffee Wars', una comèdia impactant sobre un futur cafeter sense lactis - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de març de 2023 gremicafe

‘Coffee Wars’, una comèdia impactant sobre un futur cafeter sense lactis

 

Coffee Wars, és un llargmetratge que conté un missatge potent sobre com podria ser un futur sense lactis amb la finalitat de millorar la salut del planeta. La pel·lícula, alhora, crida l’atenció sobre el veganisme, el consum ètic i l’emprenedoria femenina.

La protagonista de Coffee Wars és una amant del bon cafè que està fent tot el possible per mantenir una cafeteria una mica especial: es tracta d’una cafeteria vegana. Pot fer un cafè amb llet millor que ningú, però amb llet “vegana”. És al Campionat del Món de baristes on finalment tindrà l’oportunitat de destacar en el món del cafè dominat pels lactis.

Coffee Warss, que es pot veure a Movistar Plus, es va estrenar el 21 de març de 2023 a iTunes, Amazon i Google Play.

 

Llegiu la notícia sencera a www.comunicaffe.com

Més informació a www.mundiario.com