facebookPixel Carlos Gotor, nou president del Gremi del Cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
11 de maig de 2023 gremicafe

Carlos Gotor, nou president del Gremi del Cafè

 

Carlos Gotor, de Cafès Bou, nou president del Gremi del Cafè de Catalunya, pren el relleu de Xavier de Erausquin de Bracafé.

El passat 9 de maig es va celebrar l’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya al prestigiós Círcol de Reus. La jornada va començar amb una càlida benvinguda per part dels membres de l’Assemblea del Gremi del Cafè, amb assistència de torradors de cafè de tota Catalunya.

Un dels punts més rellevants de l’ordre del dia va ser el canvi de president del Gremi del Cafè. El president sortint, Xavier de Erausquin, de Bracafé, va donar la benvinguda al president entrant Carlos Gotor, de Cafès Bou, qui va expressar la seva satisfacció en presidir l’entitat.

L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya vol expressar el seu agraïment als torradors de cafè per la seva participació en aquest esdeveniment inoblidable.

 

Per a més informació llegeix el comunicat de premsa.