facebookPixel L'Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya va celebrar una exitosa reunió al prestigiós Círcol de Reus - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
15 de maig de 2023 gremicafe

L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya va celebrar una exitosa reunió al prestigiós Círcol de Reus

 

El passat 9 de maig es va celebrar l’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya al prestigiós Círcol de Reus. La jornada va començar amb una càlida benvinguda per part dels membres de l’Assemblea del Gremi del Cafè, amb assistència de torradors de cafè de tota Catalunya.

Aquesta assemblea va destacar l’important paper dels torradors de cafè en la indústria i va subratllar la seva dedicació en la producció de cafè de qualitat excepcional.

Un cop finalitzada, els assistents van gaudir d’un deliciós dinar al prestigiós restaurant de la centenària entitat reusenca, El Círcol de Reus. Aquest àpat va ser una oportunitat per compartir experiències, establir contactes i celebrar la diversitat i qualitat dels productes catalans.

L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya vol expressar el seu agraïment a la junta directiva del Círcol de Reus i als torradors de cafè per la seva participació en aquest esdeveniment inoblidable.

 

Per a més informació llegeix el comunicat de premsa.