facebookPixel L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya organitza una visita especial a la Casa Navàs de Reus - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 de maig de 2023 gremicafe

L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya organitza una visita especial a la Casa Navàs de Reus

 

El passat 9 de maig es va celebrar l’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya al prestigiós Círcol de Reus. La jornada va començar amb una càlida benvinguda per part dels membres de l’Assemblea del Gremi del Cafè, amb assistència de torradors de cafè de tota Catalunya.

Com a complement de la jornada, l’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya va organitzar una visita especial a la Casa Navàs, un emblema arquitectònic de Reus, aprofitant el centenari de l’arquitecte Domènec i Montaner, que va projectar aquesta bellesa del modernisme català. Durant la visita, els assistents van tenir l’oportunitat de degustar el reconegut vermut Miró, una beguda tradicional i estimada de Reus.

L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya vol expressar el seu agraïment als responsables de la Casa Navàs, a l’equip de restauració de l’entitat i als torradors de cafè per la seva participació en aquest esdeveniment inoblidable.

 

Per a més informació llegeix el comunicat de premsa.