facebookPixel L'"Origen" del cafè, la poètica de la tarragonina Alba Rodríguez - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
19 de juny de 2023 gremicafe

L'”Origen” del cafè, la poètica de la tarragonina Alba Rodríguez

 

La fotògrafa mostra una selecció d’imatges que evoquen el valor humà i l’esforç del cultiu.

Un relat que mostra les cares i els llocs del cafè, una beguda de la qual som grans consumidors i que poc sabem del que hi ha al darrere. En aquest context, l’exposició i el llibre Origen, de la fotògrafa tarragonina Alba Rodríguez, amb textos de l’escriptora Flàvia Company, pretén visibilitzar els productors que hi ha darrere del cafè a Etiòpia, Equador, Perú, Bolívia i Brasil.

La mostra es pot visitar al Centre Cultural Antic Ajuntament de Tarragona fins al 31 de juliol. L’exposició està coorganitzada per la mateixa fotògrafa amb la Diputació de Tarragona i la Casa de les Lletres de l’Ajuntament de Tarragona.

 

Llegeix la notícia sencera a diaritarragona.com

Més informació a tarragona.cat – Origen