facebookPixel El Gremi del Cafè edita el llibre "El Cafè a Catalunya" - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
7 de setembre de 2023 gremicafe

El Gremi del Cafè edita el llibre “El Cafè a Catalunya”

Barcelona, setembre de 2023.  El Gremi del Cafè-Torradors de Catalunya ha editat el llibre EL CAFÈ A CATALUNYA que es presentarà proximament a Barcelona.

Es tracta d’una edició amb tapa dura i sobrecobertes que inclou 240 pàgines de fotografies i textos que descriuen la història del cafè a Catalunya de la mà dels torradors de cafè que ho han fet possible. Compta amb més de vint testimonis personals que han viscut bàsicament pel i per al cafè tota la seva vida, i que a partir dels seus valuosos records, anècdotes i emocions retrobades han ajudat a reconstruir i recuperar un bocí de la memòria.

El llibre, distribuït cronològicament, comença amb l’arribada del cafè a Catalunya, els primers torradors, els primers cafès, cafeteres i molins fins a arribar a l’actualitat. La història del cafè es veu complementada per la història de divuit torradors de cafè catalans que hi han volgut aparèixer.

Es tracta d’una edició privada del Gremi i dels torradors que el componen, però s’ha fet un tiratge una mica superior per posar-lo a la venda a través de la pàgina web del Gremi www.gremicafe.cat.

Per a més informació entreu a la pàgina del llibre El cafè a Catalunya

 

, , , , ,