facebookPixel Barcelona, referent del cafè d'especialitat a Europa - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
5 d'octubre de 2023 gremicafe

Barcelona, referent del cafè d’especialitat a Europa

Cafè mòlt © Gremi del Cafè de Catalunya

Carlos Gotor, de Bou Cafès i president del Gremi del Cafè i Jordi Mestre, fundador de Nomad Coffee parlen del cafè a Catalunya.

“Cada vegada hi ha més consumidors interessats a saber i aprendre sobre el cafè, però encara n’hi ha més que volen prendre un millor producte”, apunta el president del Gremi del Cafè, Carlos Gotor, qui defineix el cafè d’especialitat com “un producte que té històries a explicar, no només dels seus orígens, sinó també de com es treballa, com es torra, com es prepara i com es consumeix”. Gotor destaca que, en l’actualitat, l’oferta de cafè d’especialitat es troba en ple creixement, fet que afavoreix el sector perquè cada vegada més es parla de bon cafè.