facebookPixel Cafès Cornellà innova amb un envàs 100 % reciclable que conserva tot l’aroma del cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
16 d'octubre de 2023 gremicafe

Cafès Cornellà innova amb un envàs 100 % reciclable que conserva tot l’aroma del cafè

Aquest nou pack s’estrena amb un nou format de cafè en gra de 500 g per al consum a la llar, adaptant-se així a les preferències dels consumidors

Girona, 9 d’octubre de 2023 – Cafès Cornellà ha llançat un nou pack 100 % reciclable i barrera que conserva tot l’aroma del cafè. Aquesta novetat s’ha incorporat al seu renovat assortiment de productes per a la llar.

El nou envàs està elaborat amb material responsable i es pot reciclar dipositant-lo al contenidor groc. El cafè s’envasa amb vàlvula de control d’aroma i atmosfera modificada per evitar l’oxidació del gra i garantir-ne l’òptima conservació. Amb aquest nou envàs, l’empresa ha aprofitat per renovar el seu assortiment de cafè per al consum a la llar. Destaca el nou format de 500 g de cafè en gra, fruit del creixent consum d’aquest tipus de cafè a les llars (+15%), que s’està distribuint des d’aquest mes de setembre.

El consumidor de cafè d’avui busca atributs com la qualitat, el km0 i un cafè acabat de moldre, també a casa. Sap identificar propostes de valor, produïdes de manera sostenible i justa. Vol estar millor informat i saber d’on venen i com s’han elaborat. És, per aquest motiu, que els nous envasos de Cafès Cornellà incorporen un codi QR que permetrà al consumidor saber-ne la traçabilitat de l’origen fins a la tassa, i altra informació d’interès com receptes, suggeriments de preparació o de degustació.

Compromís amb la innovació i l’excel·lència

Al llarg de la seva trajectòria, Cafès Cornellà sempre ha innovat per millorar els processos i oferir productes de qualitat. Aquest esforç s’ha vist recompensat amb diferents guardons al llarg dels seus 100 anys. El més recent és el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent que han obtingut el blend per a cafeteries “96 Barista Pro Premium Grade”, reconegut com el millor torrat per a espresso, i el “Mahogany Brazil Fazenda Sertão”, millor torrat per a cafè de filtre.

Per garantir que aquesta excel·lència arribi als consumidors, especialment en l’entorn de l’hostaleria, Cafès Cornellà considera imprescindible la figura del barista. Des de l’any 2000, l’empresa ha proporcionat formació específica per a aquests professionals a les seves “aules barista”, on s’hi han format més de 10.000 persones.

Amb aquest pas endavant cap a l’envàs més sostenible i la millora contínua de la seva oferta, Cafès Cornellà reafirma el seu compromís amb el medi ambient i la satisfacció dels seus clients, consolidant la seva posició com a referent en el món del cafè.