facebookPixel Campanya TOTS ELS CAFÈS DEL MÓN del Gremi del Cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
29 de novembre de 2023 gremicafe

Campanya TOTS ELS CAFÈS DEL MÓN del Gremi del Cafè

 

Coincidint amb la temporada de tardor – hivern, hem posat en marxa una campanya de publicitat a internet, encaminada a promocionar les botigues de cafè dels torradors membres del Gremi del Cafè de Catalunya.

L’eslògan de la campanya és

TOTS ELS CAFÈS DEL MÓN
els trobaràs a gremicafe.cat
LA BOTIGA DE CAFÈ MÉS GRAN DE CATALUNYA

La idea és que el consumidor entri al web del Gremi (gremicafe.cat) i busqui el seu cafè entre les vint-i-una botigues de cafè dels torradors del Gremi. L’oferta de cafè que hi ha entre totes les botigues dels torradors pot satisfer el cafeter més exigent perquè hi trobarà cafès de molts orígens, varietats i especialitats. Es pot dir que la botiga del Gremi del Cafè és LA BOTIGA DE CAFÈ MÉS GRAN DE CATALUNYA on es poden trobar TOTS ELS CAFÈS DEL MÓN.

Aprofitant Nadal, s’ha editat un vídeo en el qual el Gremi aprofita per felicitar Nadal, tot recordant la campanya d’hivern, pensada per despertar l’interès pels cafès i per les especialitats que poden trobar a les botigues en línia dels Torradors membres del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya.

El text de la campanya és prou explícit de Nadal:

Per Nadal, aquí hi trobaràs el millor cafè de proximitat.

Encara no coneixes la nostra botiga en línia? Sigui quin sigui el tipus de cafè que necessitis: gra, càpsules o molt, hi trobaràs el millor producte, torrat aquí i amb la màxima qualitat, perquè gaudeixis del millor Nadal… amb el millor cafè.

Descobreix aquí la botiga de cafè més gran de Catalunya.