facebookPixel Torradors del Gremi del Cafè a Alimentària 2024 - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
20 de març de 2024 gremicafe

Torradors del Gremi del Cafè a Alimentària 2024

El Gremi del Cafè és present a la fira Alimentària 2024 de la mà de Cafès Novell, Batalla Cafès i Coffee Center, totes elles al pavelló núm. 7. Enguany la fira se celebra del 18 al 21 de març a les instal·lacions de Gran Via a Hospitalet.

Cafès Novell a Alimentària 2024 aposta per l’autenticitat en les seves noves propostes de cafès ecològics i d’especialitat d’alta gamma. Novell ha presentat el nou concepte de Cafè d’especialitat THE ROASTERY que va més enllà de la seva puntuació així com la nova gamma ATELIER de cafès d’especialitat.

Batalla Cafès, el torrador més antic de la seva zona ha presentat la nova gamma de productesde gamma alta, Tarrazú i Port Moka, amb el nou CAFÈ COLÒMBIA FINCA EL DANUBIO, un dels productes top de la marca, una selecció aràbica suau, elegant, neta i equilibrada.

Coffee Center a Alimentària 2024 hi ha estat present amb la seva gamma de productes Fincafé, Ital Caffé i les infusions Alma. Ha presentat el seu nou cafè KOPI, tot el sabor d’Indonèsia en una tassa de cafè, que sorprèn per la seva exclusivitat i autenticitat.