facebookPixel Descobreix la Revolució del Te amb Quality Blends: Te de Pela i Flor de Cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
25 de març de 2024 gremicafe

Descobreix la Revolució del Te amb Quality Blends: Te de Pela i Flor de Cafè

 

En un emocionant gir per als aficionats al te i les innovacions gastronòmiques, Quality Blends presenta una novetat que promet revolucionar el panorama del te a Espanya: el te de cafè. Aquesta introducció no és el que caldria esperar; oblidin-se de qualsevol associació prèvia amb el sabor tradicional del cafè. Quality Blends ha llançat dues varietats úniques que estan captivant els paladars més exigents: el te de pela de cafè i el te de flor de cafè.

Te de Pela de Cafè: Una Infusió amb Història

La primera meravella de la nostra gamma és el te de pela de cafè, una beguda que troba el seu origen en el procés de producció del cafè. Tradicionalment, les peles de les cireres del cafè, rebutjades o utilitzades com a abonament després del trillat i extracció de les llavors (que es converteixen en els grans de cafè), han trobat un nou propòsit. Gràcies a un meticulós procés d’assecat al sol, aquestes peles es transformen en una infusió de sorprenent sabor dolç i afruitat, amb notes que recorden a les panses i un retrogusto similar al del Nestea, però sense sucres afegits. Aquest te és una veritable revelació per als qui busquen una experiència de sabor únic i natural.

Te de Flor de Cafè: Una Infusió Efímera i Delicada

La segona joia en la nostra corona, el te de flor de cafè, prové de la flor del cafeto, la qual floreix durant tan sols tres dies a l’any. En l’últim dia, just abans que la flor es desprengui naturalment, es recol·lecta i s’asseca sota el sol per a preservar la seva delicadesa. El resultat és una infusió amb un bouquet exquisit de flor blanca i gessamí, oferint una experiència de sabor fresc i sublim. Aquesta beguda és un veritable luxe per als paladars més refinats, aquells que aprecien les infusions de qualitat superior.

Una Invitació a la Innovació

Quality Blends convida a tots els entusiastes del te i la innovació gastronòmica a descobrir aquestes infusions úniques. Visitant la nostra pàgina web www.qualityblends.coffee, els interessats poden explorar més sobre aquestes novetats i aprofitar una promoció exclusiva: un 10% de descompte per als nous subscriptors de la nostra newsletter durant aquest mes.

Amb el llançament d’aquestes dues varietats de te de cafè, Quality Blends no sols està introduint productes nous a Espanya, sinó que també està redefinint l’experiència del te, oferint sabors que no es troben en cap altra part del mercat. És una invitació a explorar el desconegut i delectar-se amb sabors que transcendeixen el convencional, marcant l’inici d’una nova era per als amants del te.

 

Més informació a qualityblends.coffee.