facebookPixel Els preus del cafè Robusta aconsegueixen màxims històrics davant les noves estimacions d'un dèficit d'oferta per a 2024/25 - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 d'abril de 2024 gremicafe

Els preus del cafè Robusta aconsegueixen màxims històrics davant les noves estimacions d’un dèficit d’oferta per a 2024/25

 

Els comerciants diuen que els subministraments a Vietnam són molt escassos mentre que el clima sec amenaça amb reduir la grandària de la pròxima collita en el principal productor de Robusta del món.

MILÀ – 17 d’abril de 2024 –  Els preus dels futurs del cafè van registrar el dimarts altre dia d’augments a mesura que les preocupacions sobre l’escassetat d’oferta van guanyar terreny en tots dos mercats: a Londres, el cafè ICE Robusta de maig va tancar amb una alça de 31 dòlars fins a un nou màxim històric de 4.005 dòlars.

El cafè Aràbiga de maig va tancar amb un augment de 520 punts a 236,75 centaus per lliura. El contracte més actiu per a lliurament al juliol va pujar 155 punts i va acabar el dia a 228,40 centaus.
Marex Group Plc pronostica un dèficit mundial de cafè Robusta en 2024/25 de -2,7 milions de sacs a causa de la reducció de la producció a Vietnam.

Amb aquest augment continu, s’espera que els preus del cafè vietnamita aconsegueixin una fita sense precedents de 120.000 VND/kg per al final de la setmana.

Grans empreses de Vietnam han anunciat recentment una escassetat imminent, fins i tot considerant la necessitat d’importar cafè en els pròxims mesos.

Aquesta revelació ha impulsat encara més els augments de preus en països com el Brasil i Indonèsia, on les collites són imminents.

Llegiu la notícia sencera aquí: https://www.comunicaffe.com/robusta-futures-prices-touch-new-highs-on-new-estimates-of-a-supply-deficit-for-2024-25/

Notícia relacionada: https://www.comunicaffe.com/coffee-futures-markets-london-breaks-the-4000-mark-new-york-posts-5-session-gaining-streak/

 

, , , ,