facebookPixel Presentació del llibre El cafè a Catalunya - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 d'abril de 2024 gremicafe

Presentació del llibre El cafè a Catalunya

Barcelona, 17 d’abril de 2024 – El llibre El Cafè a Catalunya, editat pel Gremi del Cafè, ha estat presentat aquest migdia a Barcelona, a la seu de PIMEC. El president del Gremi del Cafè, Carlos Gotor i el secretari general de PIMEC, Josep Ginesta han fet d’amfitrions d’una simpàtica vetllada en la qual la prestigiosa cuinera Ada Parellada i l’autora del llibre Sílvia Civit han dialogat entre cafè i literatura amb un clar accent de nostàlgia passional, de bon gust i de glamur.

Per la seva banda, Josep Ginesta, a banda de valorar la tasca del Gremi i de les empreses que el componen, ha fet un discurs molt meritori sobre el cafè i sobre la seva influència en les persones: fem un cafè, ho parlem, fem un cafè, ho arreglem fet un cafè … (us recomanem veure el vídeo que ha penjat a TikTok)

Us deixem amb unes quantes fotografies de l’acte.

El Cafè a Catalunya

Josep Ginesta, Carlos Gotor, Ada Parellada i Sílvia Civit a la presentació del llibre, El Cafè a Catalunya.

El Cafè a Catalunya.

Ada Parellada, Sílvia Civit i Xavier de Erausquin a la presentació del llibre, El Cafè a Catalunya.

Raul Pont, Josep Ginesta, i Carlos Gotor, a la presentació del llibre, El Cafè a Catalunya.

 

Presentació del llibre, El Cafè a Catalunya.

, ,