facebookPixel Assemblea del Gremi, a Valls - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
16 de maig de 2024 gremicafe

Assemblea del Gremi, a Valls

Gremi del Cafè a Valls

Assemblea del Gremi del Cafè a la Cambra de Comerç de Valls. 15 de maig de 2024

 

El Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya va celebrar ahir, 15 de maig de 2024, la seva Assemblea anual a la ciutat de Valls. Continuant amb l’esperit de deslocalització de les reunions del Gremi en ciutats cafeteres, iniciada l’any passat a Reus, enguany hem anat a Valls on ens ha acompanyat el torrador local Albert Fàbregas de Cafès Líder.

L’Assemblea s’ha celebrat a les instal·lacions que la Cambra de Comerç de Valls ens ha cedit. El president del Gremi, Carlos Gotor, ha obsequiat el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M Rovira i Valls, amb un llibre del Cafè a Catalunya, signat i dedicat.

En el decurs de l’assemblea s’han tractat els diferents punts del dia i s’ha informat de l’evolució de la campanya “Cafè a un clic” que es desenvoluparà durant l’any 2024. L’assemblea l’ha presidit Carlos Gotor de Cafès Bou de Barcelona, i hi han assistit: Ramon Novell de Cafès Novell de Vilafranca del Penedès; Toni Riera de Cafès Tupinamba de Canet de Mar; Ramon Batalla de Batalla Cafès de Lleida; Xavier de Eurausquin de Bracafé de Barcelona; Raül Pont de Cafès Pont de Sabadell; Julián Marcilla de Dibar Cafè de Montmeló; Albert Fàbregas de Cafès Líder de Valls; Antoni Gros exdirector de la fàbrica de Nestlé de Reus; Lídia Sebastian i Josep M Rovira, secretària i coordinador de comunicació del Gremi del Cafè, respectivament.

Posteriorment, ens hem desplaçat al Museu Casteller de Catalunya, situat a la plaça del Blat de Valls. El museu, dedicat a tot el Món Casteller, aquest és el nom del museu, és un dels equipaments culturals més emblemàtics de Catalunya. Els representants del Gremi han pogut veure i gaudir dels diferents atractius del museu. Al final de la visita han pogut fer l’activitat Enxaneta 360 que consisteix a veure un castell amb unes ulleres de realitat virtual.

L’Assemblea ha acabat amb un dinar al restaurant Casa Fèlix, un dels millors exemples de restauració de la capital de l’Alt Camp.

 

Gremi del Cafè a Valls

Assemblea del Gremi del Cafè al Museu Casteller de Catalunya

 

Gremi del Cafè a Valls

Assemblea del Gremi del Cafè al Museu Casteller de Catalunya

 

Gremi del Cafè a Valls

Assemblea del Gremi del Cafè al Museu Casteller de Catalunya.

 

Gremi del Cafè a Valls

Assemblea del Gremi del Cafè a la Cambra de Comerç de Valls.

 

Gremi del Cafè a Valls

Josep M Rovira i Carlos Gotor a l’assemblea del Gremi del Cafè a la Cambra de Comerç de Valls.

, , , , ,