facebookPixel Bases - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya

El cafè preferit dels catalans

El sorteig

Aquest Nadal, des del GREMI DEL CAFÈ DE CATALUNYA, ens proposem conèixer quin és el cafè preferit dels catalans i les catalanes. A més, responent a l’enquesta proposada, tens l’oportunitat d’entrar en el sorteig d’un dels lots de cafès proporcionats per les empreses del gremi.

1. DINÀMICA DEL SORTEIG

El concurs per escollir el cafè preferit dels catalans i catalanes es farà durant els mesos de desembre de 2019 i gener de 2020. Els guanyadors del sorteig, els quals hauran estat escollits a l’atzar, es faran públics abans del dia 25 de febrer de 2020, en aquest mateix web. El Gremi del Cafè s’hi posarà en contacte per tal que rebin el seu premi.

2. QUINS PREMIS POTS GUANYAR?

Els premis són lots de cafè proporcionats per les empreses del Gremi del Cafè de Catalunya: Bracafé, Cafès Roma, Cafés Tupinamba, Cafès Montañá, Cafès Cornellà, Cafés Bou, Cafés Mama Same, Cafès Saula, Cafès Dalsams, Cafès Novell, Cafés Moreno, Vitoria Cafés, Cafès Lider, Batalla Cafés, Cafès Ros, Cafès Gener, Cafés Pont, Dibarcafé, VP Cafés, Cafés Balanzo, Ital café, Cafés Caribe i Cafés Ciano.

El nombre de premis, superior a tres premis i inferior a vint, es publicarà amb la llista de guanyadors abans del dia 25 de febrer de 2020.

3. PARTICIPACIÓ

Per participar en el concurs has de respondre les preguntes del qüestionari. Només es pot respondre una vegada per persona. La participació en aquest concurs és voluntària. Les dades personals que ens facilitis es tractaran com s’indica en la política de protecció de dades.

Pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors podeu enviar un correu electrònic a info@gremidelcafe.cat

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya, desembre de 2019.