facebookPixel Cal anar cap un consum responsable de l'aigua en la restauració - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
12 de juliol de 2021 gremicafe

Cal anar cap un consum responsable de l’aigua en la restauració

Joan Roca de restaurant El Celler de Can Roca, Girona

Joan Roca (El Celler de Ca Roca) fa una crida a l’ús responsable de l’aigua en restauració

Joan Roca, xef del restaurant Celler de Ca Roca, ha ressaltat la importància de la conscienciació, que ha d’exercir-se des de totes vies disponibles. “La notorietat genera una gran responsabilitat: cuinant podem conscienciar al públic per a estalviar aigua i reduir el desaprofitament alimentari”, ha explicat. Roca recorda que “malgastem el 30% dels aliments que produïm i no ens ho podem permetre”.

Aquesta és una de les conclusions de la trobada ‘Safe Food and Water per all’, celebrat a Barcelona durant l’esdeveniment internacional BforPlanet sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Llegiu la notícia sencera aquí: https://www.foodretail.es/especiales/rsc/consumo-restauracion-reducir-huella-hidrica_0_1563743626.html
, , , , , ,