facebookPixel El preu del cafè segueix en augment - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
24 de setembre de 2021 gremicafe

El preu del cafè segueix en augment

preu cafe gra gremicafecat

 

Com ja vam explicar en aquest altre article, el canvi climàtic està afectant el subministrament del gra de cafè d’un dels països productors més importants, el Brasil.

A causa de la sequera important i una onada de fred en unes zones poc habituals, la producció de cafè està disminuint considerablement. Aquest fet, juntament amb les restriccions de la Covid-19, està repercutint directament al preu que es paga als proveïdors mundials, i podria tenir un efecte directe en una possible pujada del preu de la tassa de cafè.

El cafè ha experimentat un gran augment, el seu preu es va duplicar des dels mínims registrats el juny de 2020 en 92,70 centaus. Aquest mes de setembre, els preus ja es situaven entorn dels 182,38 – 184,3.

 

Més informació sobre l’actualitat dels preus del cafè verd: