facebookPixel El Gremi ha aconseguit que l'increment del preu del cafè sigui notícia - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
12 de novembre de 2021 gremicafe

El Gremi ha aconseguit que l’increment del preu del cafè sigui notícia

 

 

 

El passat dijous 11 de novembre, TAC12, la televisió del camp de Tarragona, va entrevistar a l’Albert Fàbregas, propietari de LIDER Coffee i agremiat del Gremi de Cafè, Torradors de Catalunya.

Durant l’entrevista, es va explicar els motius pels quals el preu del cafè està en una tendència a l’alça, els problemes de subministrament de cafè, els problemes de transport i com tots aquests factors estan repercutint al preu final del cafè.

El preu del cafè s’està disparant en els últims mesos arran dels problemes de producció del principal productor d’aquesta matèria, el Brasil. Les fortes sequeres i una important gelada han fet caure la producció de cafè en més de 10 milions de sacs.

Finalment, també s’ha mencionat que aquest fet ja ha repercutit en alguns bars, que s’han vist obligats a augmentar la tassa de cafè entre 5 i 10 cèntims. I que des del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya demanem ajuda a les administracions.

Podeu veure l’entrevista completa de TAC12 en aquest enllaç, i també la notícia retransmesa a TAC12.