facebookPixel El preu del cafè aràbiga cau enmig de les incerteses de la variant Omicron - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
28 de desembre de 2021 gremicafe

El preu del cafè aràbiga cau enmig de les incerteses de la variant Omicron

Aquest dilluns, els futurs de cafè aràbiga a Nova York van disminuir a causa de les preocupacions que la variant omicron de la Covid pugui provocar nous bloquejos i restriccions de mobilitat i que afectin les vendes de cafè. El contracte principal per al lliurament al març s’estableix en 415 punts (-1,8%) fins als 227,05 cèntims per lliura. 

La setmana passada, els futurs del cafè Robusta a ICE van pujar al seu màxim en més d’una dècada a causa dels problemes logístics actuals i l’escassetat de capacitat d’enviament de contenidors. Avui es reprendrà la negociació a ICE Robusta de Londres, ja que encara estava tancat per vacances de Nadal.

 

Font notícia: Communicaffe