facebookPixel Dos cafès de Cornellà premiats als Girona Excel·lent - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
21 de juny de 2023 gremicafe

Dos cafès de Cornellà premiats als Girona Excel·lent

 

Girona, 21 de juny de 2023 – El prestigiós segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent ha atorgat dos dels seus distingits guardons a Cafès Cornellà, reconeixent la qualitat excepcional de dos dels nostres productes. El nostre blend per a cafeteries, “96 Barista Pro Premium Grade”, ha estat reconegut com el millor torrat per a espresso, mentre que el “Mahogany Brazil Fazenda Sertão” ha estat distingit com el millor torrat per a cafè de filtre.

Girona Excel·lent, un segell de qualitat agroalimentària promogut per la Diputació de Girona, té com a objectiu impulsar, fomentar i difondre els productes agroalimentaris de la màxima excel·lència de la provincia.

El jurat, format per 43 professionals del sector agroalimentari, ha estat l’encarregat d’avaluar els productes presentats en les 14 categories, utilitzant tasts a cegues per a una valoració objectiva. S’han tingut en compte aspectes com l’aparença, l’aroma, el gust i l’harmonia. Així, el nostre blend per a cafeteries “96 Barista Pro Premium Grade” ha demostrat ser el millor torrat per a espresso, mentre que el “Mahogany Brazil Fazenda Sertão” ha destacat com el millor torrat per a cafè de filtre.

El cafè per a cafeteries, “96 Barista Pro Premium Grade”, ja va ser guardonat com a guanyador en l’edició anterior d’aquest prestigiós certamen.

Per obtenir més informació sobre els productes premiats i altres ofertes, us convidem a visitar la pàgina web www.cafescornella.cat.

 

Descarrega’t la Nota de Premsa aquí.