facebookPixel Forum Coffee Festival: tres dies intensos a l’entorn del cafè - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
10 d'octubre de 2023 gremicafe

Forum Coffee Festival: tres dies intensos a l’entorn del cafè

 

La primera edició del Fórum Coffee Festival ha reunit, a La Farga de l’Hospitalet de Llobregat, des del divendres 29 de setembre a l’1 d’octubre als millors experts del món del cafè. L’esdeveniment, organitzat pel Fòrum Cultural del Cafè, que ha nascut amb l’objectiu de convertir-se en el  l’esdeeniment dedicat al cafè més gran d’Espanya, ha estat tot un èxit, la qual cosa assegura la seva continuïtat, encara que, segons la seva directora, Yolanda Bolaños, “serà itinerant, per a portar el millor del cafè a altres punts de la geografia espanyola”.

Durant aquests tres dies s’han pogut descobrir i provar més de 100 cafès diferents. L’agenda d’activitats també ha estat trepidant, amb cites imprescindibles, com el 1r Coffee Symposium, l’apartat professional del Fòrum Coffee Festival amb ponències, taules rodones i xerrades.

Llegiu la notícia sencera, aquí

 

, , ,