
Nou llibre, El Cafè a Catalunya editat pel Gremi del Cafè
La presentació del llibre, editat pel mateix Gremi, “El cafè a Catalunya” tindrà lloc el dimecres 17 d’abril, a les 11:30 h a la sala d’actes, 7a planta, de l’edifici de PIMEC, al carrer de Viladomat, núm. 174, de Barcelona.
La presentació anirà a càrrec del Sr. Josep Ginesta, secretari general de PIMEC i de la Sra. Ada Parellada, reconeguda cuinera catalana, xef del restaurant Semproniana; i amb la participació de l’autora Sra. Sílvia Civit i del president del Gremi de Torradors de Cafè de Catalunya, Sr. Carlos Gotor Aspuro.
EL CAFÈ A CATALUNYA, es tracta d’una edició amb tapa dura i sobrecobertes que inclou 240 pàgines de fotografies i textos que descriuen la història del cafè a Catalunya de la mà dels torradors de cafè que ho han fet possible.
Compta amb més de vint testimonis personals que han viscut pel cafè tota la seva vida, i que a partir dels seus valuosos records, anècdotes i emocions retrobades han ajudat a reconstruir i recuperar un bocí de la memòria.
El llibre, distribuït cronològicament, comença amb l’arribada del cafè a Catalunya, els primers torradors, els primers cafès, cafeteres i molins fins a arribar a l’actualitat. La història del cafè es veu complementada per la història de divuit torradors de cafè catalans.
El llibre es pot comprar directament a la pagina web del Gremi: https://gremicafe.cat