facebookPixel Agrícola Marcilla SL (Dibarcafé) Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial - Gremi del Cafè, torradors de Catalunya
17 de maig de 2024 gremicafe

Agrícola Marcilla SL (Dibarcafé) Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

Dibarcafé Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

Julian Marcilla a la gala X Nit Empresarial – Premis UEI 2024

 

Agrícola Marcilla SL (Dibarcafé) Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

El passat dijous 16 de maig es va celebrar la X Nit Empresarial – Premis UEI 2024 per donar un reconeixement públic a l’esforç, la constància, l’evolució i el treball de les empreses del territori vallesà. Agrícola Marcilla S.L – Dibarcafé. representada per Julián Marcilla, va rebre el premi a la Sostenibilitat Empresarial, de mans de la consellera d’Economia de la Generalitat de Catalunya Sra. Natàlia Mas.

L’esdeveniment va tenir lloc al Mas de Sant Lleí (Vilanova del Vallès) on es van reunir més de 300 empresaris i personalitats del món econòmic i social per presenciar l’entrega de 8 premis a empreses del Vallès Oriental. La cita va estar presidida per figures rellevants com Pep Garcia, president de la UEI; Natàlia Mas, consellera d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya en funcions; i Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball, entre altres.

Durant l’acte, la UEI ha premiat a vuit empreses de la comarca. En concret, l’empresa Lola Casademunt ha estat reconeguda amb el premi a la internacionalització, ARS Pirotècnia a la Innovació, Agrícola Marcilla S.L.- Dibarcafé a la sostenibilitat empresarial, Lotify a l’emprenedoria, Nadico a la implicació al territori, Lleal S.A.U. a la trajectòria empresarial, Més que ciència al projecte de responsabilitat social i Francesc Sagalés ha rebut el reconeixement a la trajectòria de l’empresari.

Llegiu la notícia a Via Empresa

Web UEI

 

Dibarcafé Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

Julian Marcilla rep el premi de mans de l’Hble Natàlia Mas a la gala X Nit Empresarial – Premis UEI 2024

Dibarcafé Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

Julian Marcilla a la gala X Nit Empresarial – Premis UEI 2024

Dibarcafé Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

Premiats a la gala X Nit Empresarial – Premis UEI 2024

 

Dibarcafé Premi UEI 2024 a la sostenibilitat empresarial

Gala X Nit Empresarial – Premis UEI 2024

, , ,